Počet položek: 0 0,- CZK

Autoblow A.I.+ Machine

kliknutím zvětšíte
Autoblow A.I.+ Machine
Autoblow A.I.+ MachineAutoblow A.I.+ MachineAutoblow A.I.+ MachineAutoblow A.I.+ MachineAutoblow A.I.+ MachineAutoblow A.I.+ MachineAutoblow A.I.+ MachineAutoblow A.I.+ MachineAutoblow A.I.+ MachineAutoblow A.I.+ MachineAutoblow A.I.+ Machine
ks
Kód:P23384
Cena s DPH : 7 495,- CZK
DPH:21 %
Dostupnost:skladem
  • Masturbátor napájený ze sítě s 9 režimy kouření
  • NOVINKA: Lze jej ovládat prostřednictvím online nastavení na chytrém telefonu
  • Novinka: Upínací kroužek penisu může být pevnější
  • 10 rychlostí pro každý režim
  • Další režim AI s umělou inteligencí
  • Tlačítko dodatečné pauzy
  • LED světlo
  • Rukáv s drážkovaným kanálem pro potěšení a ústním otvorem
  • Rukáv lze sejmout pro čištění

Realistické kouření, které lze nyní ovládat pomocí smartphonu!
Masturbátor AI+ od Autoblow napájený ze sítě má 9 režimů foukání a další režim AI, který mění své rytmy při každém použití, a proto vytváří úžasně realistický pocit z foukání.
Režim AI byl naprogramován na základě stovek filmů o kouření a náhodně reprodukuje strojově naučené techniky. Pro dokonalé provedení foukání je umělá inteligence schopna posunout držák návleku a silikonový návlek do 250 různých pozic. 10 dodatečných rychlostí pro každý režim poskytuje ještě větší rozmanitost během potěšení. Tlačítko dodatečné pauzy znamená, že si člověk může dát během kouření rychlou přestávku – například oddálit orgasmus.
Všechny režimy lze snadno ovládat stisknutím tlačítka (s LED podsvícením) nebo nyní prostřednictvím online nastavení na chytrém telefonu/tabletu. Autoblow AI+ může být připojen k internetu (QR kód nebo Autoblowme.com) a má přístup k řadě webových funkcí, např. dálkovému ovládání, možnostem vykouření ke stažení, hlasovému ovládání (Beta) a dalším. Zákazníkovi se doporučuje aktualizovat firmware před prvním použitím Autoblow AI+ – všechna videa o tom, jak to provést, naleznete zde: autoblowme.com. K dispozici jsou také pokyny pro připojení Autoblow AI+ k internetu.
K dispozici je také nová funkce – uchopovač penisu lze utáhnout pro ještě intenzivnější pocit. Průměr lze nastavit od 47 mm do 53 mm pomocí šroubováku (AI+ je při dodání na 50 mm).
Rukáv má uvnitř otvor pro ústa a drážky. Objímku lze také vyjmout z pouzdra pro čištění. Další návleky s otvory pro pochvu a řitní otvor jsou k dispozici jako příslušenství (nejsou součástí dodávky).
Kompletní délka 22 cm x 17 cm x 10 cm, hloubka vložení 18 cm,
vnitřní Ø 2 cm (flexibilní).
Kabel se zástrčkou: 3 m dlouhý.
Hmotnost 1350 g.
ABS, silikon, PU.

© masturbatory.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace